image
 |  1564 6 Травня 2024 | 23:31

Скандал з переселенцями на Волині: поліція відкрила кримінал

Для розв’язання конфлікту між переселенцями та місцевими мешканцями Ковеля поліцію ніхто не викликав. Правоохоронці самі виявили відео у соцмережах та навідалися на місце інциденту сьогодні, 6 травня.

Про це сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» розповіла завідувачка сектору комунікації волинської поліції Ольга Бузулук.

Нагадаємо, на Великдень у Ковелі біля будинку, де нещодавно внутрішньо переміщеним особам вручали ключі від квартир, відбувався «двіж» та гриміла російська музика. Прохання сусідів – місцевих мешканців – змінити музику та припинити галас виявилися безрезультатними та спровокували агресію у нових городян.

«Поліцію ніхто не викликав на місце події, жодна зі сторін про інцидент в правоохоронні органи не повідомила. Це неприпустимо, бо таким чином ще більше розпалюється ворожнеча між людьми, а зараз і так складний період. Якщо ви бачите натяки на конфлікт або інша сторона не реагує, будь ласка, телефонуйте на лінію 102, приїде наряд поліції і допоможе врегулювати конфлікт», – зауважила Ольга Бузулук.

Проте, зі слів комунікаційниці, поліцейські самі виявили це відео в соцмережах та за цим фактом відомості були внесені до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян.

Крім того, поліція у цій справі відкрила також кримінал.

«Сьогодні, 6 травня, слідчо-оперативна група була на місці події. Одна з учасниць конфлікту написала заяву на іншу про нанесення їй легких тілесних ушкоджень – за цим фактом будуть зареєстровані відомості кримінального характеру. Поліція всебічно в рамках досудового слідства розбирається у суті конфлікту. Крім того, триває перевірка за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень», – зауважила Ольга Бузулук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити