image
 |  0 8 Листопада 2018 | 11:56

Скільки коштує найдешевший хліб

В Україні найдоступніший за ціною хліб — соціальний. Буханка "Українського" коштує 11,6 грн. Пшеничний — 9 грн. Батон можна купити за 8,2 грн.
Соціальний хліб вагою 600 г продають у Рівному. Щоправда останнім часом ціна на нього зросла. Соціальний сорт "Дарницький" подорожчав з 9 до 11 грн, - передає Сегодня.
У Сумах дешевий хліб можна знайти у фірмових кіосках місцевого виробника. Коштує 6,5 грн за буханку. Його завозять обмеженими партіями кожен день о 8 ранку. Щоб купити хліб, люди займають чергу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Євробляхарі» продовжують мітинг під Радою
В Івано-Франківську знайти соціальний хліб важко. Коштує він на 50 коп. менше від звичайного. Продають такий хліб лише власникам картки франківчанина.
За прогнозами експертів, до кінця року ціни на хліб зростатимуть. Подорожчання становитиме 5%. Крім того, незабаром може зникнути соціальний хліб. Принаймні у столичній міськраді заявили, що у 2019 році термін відповідного договору з "Київхліб" закінчується.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити