image
 |  2 2 Січня 2020 | 10:42

Скільки можна заробити на новорічних святах?

Традиційно під час новорічних свят та одразу після них кількість вакансій зменшується на 10-15%. Щоправда більше з'являється пропозицій тимчасової, або проектної роботи.

Цьогоріч найбільше пропозицій на ринку праці перед святами для продавців у магазині, спеціалістів торговельного залу та спеціалістів видачі товару, касирів-операціоністів, водіїв та кур'єрів, менеджерів-організаторів, фотографів, аніматорів та дизайнерів, пише hh.ua.

Таку роботу переважно пропонують працівникам без досвіду, або з мінімальним стажем. Зарплата залежить від кількості відпрацьованих годин. Так, за годину роздачі листівок обіцяють 50-150 грн, роботи касиром – від 40 до 70 грн або від 2500 грн за 15 змін, кухарям – 60-100 грн, операторам call-центру – 40-50 грн.

Є варіант монетизувати хобі. В'язати та продавати пледи, подушки, іграшки. Музикантів запрошують на корпоративи та розважальні заходи. Можна готувати їжу на замовлення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити