image
 |  4 3 Листопада 2022 | 23:31

"Скорпіон-сервіс" судиться з Луцькрадою за парковку на Завокзальному ринку

ПФ "Скорпіон-сервіс" судиться з Луцькою міськрадою у Господарському суді Волинської області за парковки на Завокзальному ринку.

Про це йде мова у державному реєстрі судових рішень.

ПФ "Скорпіон-сервіс" подав позов на міську раду Луцька, в якому просить визнати незаконною відмову продовжити дію договорів оренди від 2 липня 2007 року. Раніше ПФ "Скорпіон-сервіс" орендував у міста три ділянки на вулиці Карпенка-Карого, 1 Д. Однак, Луцька міська рада вирішила не продовжувати з фірмою договір оренди. Позивач вважає відмову безпідставною. 7 вересня суд частково задовільнив позовну вимогу ПФ "Скорпіон-сервіс", заборонивши суб'єктам у сфері реєстрації речових прав на нерухоме майно проводити державну реєстрацію припинення іншого речового права - права оренди.

Справа по суті мала розглядатися 25 жовтня. Але розгляд перенесли через хворобу судді. Наступне судове засідання по справі відбудеться 8 листопада 2022 року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити