image
 |  162 9 Липня 2024 | 22:02

Слухай та тримайся: Pivovarov Prod x PRIANA x Вікторія Деркач - Очі

Артем Пивоваров запускає нове відгалуження авторського проєкту «Твої вірші, мої ноти» «НОВІ ІМЕНА», де виступатиме в ролі автора і продюсера. Крім популяризації поезії та видатних творців української літератури, новий напрям має на меті сприяння розвитку музичної культури через підтримку талановитих артистів-початківців. У цьому проєкті Пивоваров даватиме можливість новим іменам розкритися і заявити про себе широкому загалу.

Першу сторінку нового напряму проєкту «Твої вірші, мої ноти» відкриває робота «Очі (Choir live)» за віршем Григорія Чупринки. У створенні цієї масштабної колаборації взяли участь вокалістки команди PIVOVAROV на "Голосі країни" PRIANA та Вікторія Деркач, а також хор з понад 100 людей, серед яких є як професійні вокалісти й викладачі з вокалу, так і артисти-початківці й ті, хто просто дуже любить співати. Все це – «НОВІ ІМЕНА», митці сучасності та майбутнє української культури, яку надважливо зберігати, поширювати і розвивати.

У роботі «Очі (Choir live)» Артем Пивоваров як диригент, що підтримує та наповнює своєю енергією. PRIANA та Вікторія Деркач створюють чарівну гармонію своїми голосами, а колективний спів відображає єдність та духовну силу, що живе в кожному з нас. Відео вражає візуально, зокрема трюками у виконанні Пивоварова, та передає справжні емоції, фіксуючи непідробну щирість у виразах облич та рухах. Освітлення, гра з контрастами та тінями підкреслюють емоційність виступу і створюють затишну атмосферу всередині порожньої арени цирку. Камера рухається динамічно, стежачи за виконавцями, що викликає відчуття присутності і залученості, глядач ніби сам стає учасником цього музичного дійства.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити