image
 |  0 29 Грудня 2021 | 10:22

Смерть священика під колесами авто у Луцьку: водій може сісти на 10 років

Луцька окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення нетверезим 23-річним жителем Луцька порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, та залишення ним у небезпеці особи, яку він сам поставив у небезпечний для життя стан (ч. 3 ст. 286-1, ст. 135 КК України).

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Слідство вважає, що увечері 14 листопада 2021 року раніше судимий молодик, перебуваючи напідпитку за кермом автомобіля марки «MAZDA 6», на проспекті Василя Мойсея у Луцьку виїхав на тротуар та наїхав на 60-річного пішохода.

Потерпілий помер у лікарні від отриманих травм.

Маючи змогу надати допомогу травмованому чоловікові на місці пригоди, водій утік, не зробивши цього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у місті на Волині: жінка випала з автівки (ФОТО)

Зараз він перебуває під вартою і невдовзі постане перед судом.

Довідково: санкцією ч. 3 ст. 286-1 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 10 років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити