image
 |  119 5 Жовтня 2024 | 17:34

Смертельна косметологія: жінка померла під час процедури

Харківська обласна прокуратура повідомила про підозру 33-річній жінці за фактом вбивства клієнтки з необережності. Підозрювана – косметологиня.

Про це пише пресслужба прокуратури, пише ВолиньUA. 

Слідство встановило, що 16 березня клієнтка прийшла в салон у Харкові на косметологічну хірургічну процедуру, яку проводять під місцевою анестезією.

Косметолог не визначила масу тіла клієнтки й не зробила розрахунку дози анестетика, а потім без спеціальних лабораторних досліджень та алергопроб почала процедуру. Разом з тим жінка не мала закінченої медичної освіти й дозволу на проведення анестезії.

Як зазначають у прокуратурі, підозрювана ввела клієнтці в короткий проміжок часу близько 20 ін’єкцій – це перевищило рекомендовану концентрацію препарату у розчині щонайменше в 15 разів.

Коли клієнтці вводили місцеву анестезію, вона поскаржилася косметологу, що їй стає зле. Попри це фігурантка продовжила вводити анестетик і вийшла з кабінету на 10–15 хвилин. Протягом цього періоду загибла кричала, задихалася, її судомило. Вона втратила свідомість, і лише після цього їй ввели протиалергійні препарати. Згодом у салон викликали «швидку». Дорогою до лікарні потерпіла померла.

Висновок комісійної судово-медичної експертизи – жінка померла через гостре отруєння препаратом-анестетиком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі дзюдоїсти завоювали нагороди на національній першості

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити