image
 |  11 4 Грудня 2023 | 15:47

Снігопади на Волині тривають: техніка чистить дороги (ФОТО, ВІДЕО)

Снігопади на Волині тривають, тож не припиняємо розчищати дороги, якими опікуємось, та посипати їх протиожеледними матеріалами.

Про це інформують на сторінці Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Упродовж вчорашнього дня на волинських автошляхах державного значення – міжнародних (М), національних (Н), регіональних (Р) і територіальних (Т) проїзд забезпечували більше 70 одиниць снігоприбиральної та іншої спецтехніки підрядних підприємств. Уночі та на ранок 4 грудня продовжувало працювати 44 одиниці.

Проїзд забезпечено, однак роботи з ліквідації насідків негоди тривають, спецтехніка да дорожні бригади і сьогодні безупинно працюватимуть на автошляхах.

За прогнозами синоптиків сьогодні, 4 грудня, місцями сніжитиме, температура повітря по області становитиме вдень 1-6° морозу. На автодорогах можливе утворення ожеледиці та переметів, оскільки очікується південно-західний вітер швидкістю 5-10 м/с, що може з полів здувати сніг на проїзну частину.

Водіїв закликаємо бути максимально уважними та обережними на автошляхах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал на Волині: 25 швидких для Ківерцівської первинки кудись зникли

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити