image
 |  2 29 Травня 2018 | 14:06

Сьогодні стартує футбольний турнір пам’яті Валерія Лобановського

У цьогорічних змаганнях, окрім збірної України з футболу, візьмуть участь молодіжні команди Ізраїлю, Греції та Словенії.
Матчі ювілейного, 15-го за ліком, Меморіалу Лобановського пройдуть у два дні – 29 та 31 травня. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.
Коментуючи підготовку до турніру, головний тренер юнацької збірної України Олександр Петраков зазначив, що до першого поєдинку команда підходить у повному складі, хоча під час тренувань були травмовані гравці.
"Збір пройшов добре, для збірної були створені гарні умови для тренувань. Єдиний мінус полягав у тому, що завжди в нас були травмовані три-чотири футболісти. Але після повернення до Києва всі хлопці почувають себе добре. Отже, до першого поєдинку турніру підходимо в повному складі", - сказав Петраков.
Нагадаємо, підопічні Олександра Петракова тренувальний збір перед турніром провели у Полтаві, де зіграли контрольний поєдинок із командою, що виступає в першості Полтавської області – "Динамо" із Решетилівки (4:0).
Перший матч Меморіала Лобановського пройде сьогодні, 29 травня, на стадіоні "Колос" у Борисполі. Греція зустрінеться зі Словенією о 15.00, а о 18.00 на поле стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського в Києві вийдуть збірні України та Ізраїлю.
31 травня відбудуться поєдинки за призові місця. У випадку перемоги українців у першій грі фінал турніру розпочнеться о 18.00 на стадіоні "Динамо", а матч за третє місце - о 15.00 на "Колосі" в Борисполі. Якщо ж підопічним Олександра Петракова не вдасться обіграти ізраїльтян, то о 18-й годині на "Динамо" відбудеться поєдинок за бронзові нагороди, а фінальний матч розпочнеться о 15.00 у Борисполі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити