image
 |  5 19 Травня 2021 | 09:52

«Справжній солдат війни»: показали, яким був померлий на Любешівщині ветеран АТО (ФОТО)

У мережі виклали світлини та написали щемливі слова про бойовий і життєвий шлях померлого ветерана АТО з Любешівщини Івана Герця.

Про це написала в групі Любешівська спілка учасників бойових дій в АТО "Побратими України" депутат Камінь-Каширської районної ради від ВО "Свобода" Оксана Павлючик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині відійшов у Вічність ще один ветеран-АТОвець

"Іван, Ваня, Ванька... Щирий і добрий душею. Завжди готовий допомогти. Без пафосу і лишніх слів, треба - значить, треба. Трохи сором'язливий погляд з-під лоба і усмішка... Таким завжди залишиться в пам'яті.

Справжній солдат війни. Пішов воювати в числі перших в буремному 2014, коли було найважче. Побував у полоні, про який часто розповідав. Пережив справжнє пекло...

Повернувся. Знаючи, як важко там, став волонтером, щоб допомагати фронту і нашим землякам у 2015 році у Волонтерському центрі ГО "Майдан-Любешів". Ця допомога в ті часи була безцінна..", - йдеться в дописі депутата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19 травня. Цей день в історії: 160 pоків тому Київ попpощався з Тарасом Шевченком

"Любешівська Спілка учасників АТО/ООС "Побратими України" висловлює щирі співчуття рідним і близьким покійного Івана Герця. Він був справжнім чоловіком і українцем, який в найтяжчий час пішов захищати Україну від ворога і чудовою людиною. Низький уклін солдату війни, щирому товаришу і побратиму.

Герої, без перебільшення, серед нас. Сьогодні ми втратили одного з них.

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ!!!", - додає у своєму дописі Оксана Павлючик.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити