|  2 23 Жовтня 2018 | 07:33

Стало відомо, хто «замінував» банкомат у Луцьку

За неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян волинянину загрожує від двох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.
Учора, 22 жовтня, по 14 годині на лінію служби «102» поліції Волині надійшло повідомлення, що начебто в Луцьку на вулиці Червоного Хреста біля одного із банкоматів закладено вибуховий пристрій – гранату.
На місце події одразу ж виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи та рятувальники. Правоохоронці  ретельно оглянули приміщення та прилеглу територію установи, вибухонебезпечних речовин і предметів не виявили. Інформація про замінування не підтвердилася.
Проведеними оперативно-пошуковими заходами поліцейські встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 48-річний лучанин.
Слідчі за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від двох до шести років позбавлення волі.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити