image
 |  0 17 Грудня 2017 | 09:42

Статистика ДТП: за рік загинуло 3058 українців

За період січня-листопада 2017 року в Україні сталося 146 тис.ДТП, внаслідок яких загинули 3058 осіб, травмовано понад 31 тис.
Про це повідомив начальник департаменту патрульної поліції Нацполіції України Євген Жуков на підсумковій річній прес-конференції глави Мінінфраструктури, пише «Інтерфакс-Україна».
«Для зменшення кількості ДТП і смертності у них протягом 2018-2020 років планується впровадження фотовідеофіксації порушень на дорогах, збільшення розмірів штрафів за водіння в нетверезому стані, залишення місця ДТП, керування транспортним засобом без прав, керування особою, позбавленою прав», - повідомив Жуков.

Також планується внести низку змін до законодавства, зокрема до Кодексу про адміністративні правопорушення та до Кримінально-процесуального кодексу, а також провести додатковий набір співробітників до патрульної поліції.
У 2018 році заплановано патрулювання 5,5 тис. км доріг міжнародного і національного значення, а у 2020 році – 9 тис. км у складі 2592 патрульних поліцейських.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити