image
 |  2 25 Серпня 2021 | 13:46

Студентка, яка хотіла спалити українські прапори, потрапила у скандал

У Сумах студентка місцевого університету, яка називає себе радикальною феміністкою і танцює під пісні, що прославляють Росію, хотіла спалити прапор України.

Відео з тим, як дівчина заявляє про свій намір, користувачі опублікували в соціальних мережах, пише ТСН.

На ролику видно, як студентка знімає на камеру кілька синьо-жовтих символів України, які стоять на вулиці. У той же час дівчина каже, що «зараз вийде і спалить їх». На іншому відео, знятому спеціально для одного з мобільних застосунків, вона танцює під пісню, що ображає громадян України і порівнює їх з росіянами.

Пізніше дівчина поспішила видалити весь контент зі своєї сторінки в соцмережі, а скандальні відео назвала «розважальним контентом».

«Я – українка. Народилася та виросла в Україні. З глибокою пошаною ставлюся до України як держави: до її історії державності, до її гімну, до прапору та тризубу як державних символів, до моїх співвітчизників будь-якого віросповідання та національності. Щиро прошу вибачення, якщо мій контент образив особисті чи патріотичні почуття когось із вас», – відмітила студентка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло чоловіка, який втопився з сином на Херсонщині, знайшли в Криму

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити