image
 |  110 28 Лютого 2024 | 14:18

Суд зменшив Коломойському розмір застави

Бізнесмену Ігорю Коломойському ще на два місяці продовжили термін тримання під вартою.

Однак, Шевченківський районний суд Києва ввечері 27 лютого зменшив суму застави для обвинуваченого до 2,4 млрд грн. Окрім того, суд зобов'язав провести Коломойському всі необхідні медичні процедури. Про це повідомляє ТСН.ua.

Адвокати переконували суд у невинуватості свого підзахисного. Вони, зокрема, навели протоколи повторного допиту свідків обвинувачення. З'ясувалось, що вони змінились.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США не відправлятимуть війська воювати в Україні

За даними слідства, Коломойський протягом 2013 та на початку 2014 року нібито вивів із "ПриватБанку" 5,7 млрд грн готівки шляхом імітації їх внесення на рахунки банку.

"ПриватБанк" не може бути потерпілим, тому що гроші внесені або не внесені, а в даний момент - це не має значення. Були надалі продані і за них реально отримані безготівкові гроші. Якщо я не вніс гроші, то "ПриватБанк" продав "Реалбанку" повітря. І двом іншим банкам. Але отримав за них не повітряні гроші, а справжні", - наголосив Коломойський під час судового засідання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити