image
 |  4 2 Березня 2018 | 06:35

«Свобода» і надалі використовуватиме будь-які методи для захисту інтересів громади, – Микола Федік

Фракція ВО «Свобода» і в подальшому буде використовувати будь-які методи для захисту інтересів громади як у сесійній залі, так і поза нею.
Про це написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук голова свободівської фракції в Луцькій міській раді Микола Федік.
«Постскриптум до вчорашньої сесії Луцької міської ради, яка викликала значний суспільний резонанс. Хочу коротко донести позицію «Свободи» з цих питань. Змушений констатувати поглиблення системної кризи та деградації міської ради. З органу місцевого самоврядування вона перетворилася на майданчик для реалізації сумнівних схем розбазарювання землі громади.
Повністю ігноруючи вимоги опозиційних депутатів зняти з розгляду (цитую за Соломатіним) «смердючі питання», нехтуючи інтересами міста, плюючи на норми регламенту, на сесію 28 лютого винесли проекти рішень, які, на мій погляд, містять очевидні ознаки корупційних схем. Замість того, щоб виставити 2 гектари землі на аукціон, їх віддати фірмі, яку пов'язують із окремими депутатами міськради», – написав Микола Федік.

За його словами, через це міський бюджет втратить десятки мільйонів гривень, які можна було би скерувати на вирішення актуальних питань соціально-економічного розвитку Луцька. Або ж, продавши їх з аукціону, – забезпечити квартирами не один десяток ветеранів російсько-української війни…
«Наголошую: основною метою діяльності міської ради є робота на благо громади. Депутати в своїй роботі мають керуватися інтересами мешканців міста, дбати про його стратегічний розвиток, наповнення бюджету, поліпшення умов життя та довкілля. На жаль, ці пріоритети були принесені в жертву особистим меркантильним егоїстичним інтересам.
Фракція ВО «Свобода» і в подальшому буде використовувати будь-які методи для захисту інтересів громади як у сесійній залі, так і поза нею», – резюмував Микола Федік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити