image
 |  32 21 Листопада 2018 | 23:56

Свято на колесах: у Луцьку орендували тролейбус на День народження (ФОТО)

Луцьке підприємство електротранспорту надає послуги не лише для перевезення пасажирів по місту але й здає в оренду тролейбуси усім бажаючим для святкування різноманітних подій.

Так, днями, соцмережами рясніли фото ошатно вбраного тролейбуса, який курсував центральними вулицями міста. Орендували електротранспорт для святкування дня народження.

Сам керівник КП Володимир Пуц раніше запевняв, що тролейбусів катастрофічно не вистачає і їх має курсувати по місту близько сотні. Але чомусь це не заважає посадовцю давати транспорт в оренду задля чиєїсь розваги.

Слід нагадати, що електротранспорт є соціальним, яким користуються переважно пенсіонери та студенти.

Можливо, саме в цей морозний день, стоячи на зупинці, люди так і недочекалися свого тролейбусу, бо на даний час, згідно офіційної інформації тролейбусного ДЕПО містом курсує 60 одиниць техніки.

До речі, на офіційному сайті немає жодної інформацію про оренду "рогатих". Судячи з останніх дописів, комунальне підприємство не є відкритим для громадськості, бо всі плани річних закупівель та річні звіти за останні роки - відсутні.

Нагадаємо, що минулоріч з міського бюджету для підприємства електротранспорту було виділено близько 50 мільйонів гривень для компенсації пільгового перевезення пасажирів. Тоді вже керівництво КП обіцяло запровадити з 1 березня 2018 року картку лучанина.

Однак, станом на сьогодні, картка лучанина так і не зафункціонувала.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити