image
 |  2 20 Жовтня 2021 | 18:23

Такої наглості і казнокрадства не було навіть при Саганюку, - активіст про владу Володимира

Такої наглості і казнокрадства не було навіть при Саганюку, - так активіст Тарас Сватко відреагував на бездіяльність влади Володимира у питанні повірки лічильників водоканалом.

Про це він написав у facebook.

«З такими темпами місцева влада остаточно відіб‘є будь-яке бажання проживати в цьому місті. Такої наглості і казнокрадства не було навіть при Саганюку.

Щойно на свій мобільний отримав дзвінок з Водоканалу:

- Алло, доброго дня. Це з Водоканалу. Завтра по вашому будинку буде проводитися повірка лічильників. Треба щоб Ви були на місці.

- Доброго дня. Супер! За чий рахунок буде проводитися повірка?

- За Ваш. Ця послуга є платною.

- Стоп. Укладеним між нами договором відсутній пункт щодо проведення повірки коштом споживача, та і взагалі, споживач не має такого обов‘язку. Крім того, наразі, відкрите кримінальне провадження по цьому питанню. В 2017-му році зі споживачів стягувалася плата за повірку, яка була закладена в тариф…

- Ви відмовляєтеся від повірки?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинь наближається до червоної зони карантину

- Ні. З чого Ви взяли? Повірка має бути проведена за Ваш кошт, або за мінусом тих коштів, що були мною сплачені в 2017-му році.

- Ясно. Значить пишу, що відмовляєтесь і будете переведені на «норму». До побачення», - йдеться у дописі.

Сватко зазначає, що ця справа є принциповою, адже місцева влада заховала голову в пісок і відмовчується по цьому питанню.

«Володимир-Волинський районний відділ поліції на короткому повідку в нардепа, а тому в об‘єктивне розслідування не вірю.

Ви і це з‘їсте, чи готові до протесту?» - запитує активіст.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити