image
 |  5 2 Листопада 2022 | 12:04

Телефонував до літніх людей: на Волині затримали злочинця (ФОТО)

На Волині оперативники затримали киянина, підозрюваного у вчиненні низки шахрайств. Вже відомо, що зловмисник скоїв три шахрайства на території області, зокрема, у Володимирському районі. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це інформує поліція Волинської області.

Затриманий телефонував до літніх людей та представлявся лікарем. Після цього повідомляв, що їхні родичі потрапили у ДТП і потрібні гроші на операцію. Готівку у переляканих потерпілих спритник забирав особисто за місцем їх проживання. Користуючись такою схемою чоловік видурив у пенсіонерів 100 тис. грн.

Співробітники управління карного розшуку області у співпраці із володимирськими поліцейськими встановили, що до вчинення кримінальних правопорушень причетний 25-річний киянин. Учора, 1 листопада, оперативники його затримали у Луцьку, зловмисник на власному авто Seat вже повертався до столиці.

Частину незаконно отриманих грошей вилучили. Транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Після оголошення затриманому підозри у скоєному – йому оберуть запобіжний захід.

Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років позбавлення волі. Слідство триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити