image
 |  0 29 Березня 2018 | 05:15

Тернопільські силовики, які танцювали під Газманова, підуть в АТО

Тернопільські силовики, які "засвітилися" на відео танцюючими під пісню пропутінського російського співака Олега Газманова про "російських офіцерів", визнали в свою вину і відправляться служити в зону АТО на два місяці.
Про це повідомив керівник ГУ Національної поліції України в Тернопільській області Олександр Богомол, - передає "Апостроф" із посиланням на видання "Доба".
"Дійсно неприємний випадок. За фактом неетичної поведінки співробітників поліції проводиться службове розслідування. За попередньою інформацією під час святкування дня народження одна з гостей замовила українську версію пісні, а коли почалася композиція, вийшов конфуз. Люди часом помиляються. Працівники, до речі є учасниками АТО, гідно не вийшли із ситуації і не вирішили конфлікт. Працівники зрозуміли свою помилку і 31.03.2018 разом зі зведеним загоном їдуть на два місяці в зону АТО для несення служби", - сказав він.

За фактом інциденту проводиться службове розслідування.
Відео інциденту наводимо нижче.
[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=IFNTiBl1ndM[/embed]

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити