image
 |  20 16 Липня 2023 | 13:52

«Тимощук мертвий» - Ярмоленко про футболіста зрадника з Луцька

Півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко коментуючи ситуацію з Анатолієм Тимощуком заявив, що футболіст, який зрадив Україну, для нього просто помер. Ярмоленко згадав про дзвінок Тимощуку одразу після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого.

Про це пише Obozrevatel

Тоді Андрій поцікавився у тренера пітерського "Зеніту", як йому спиться, коли російські танки вбивають українців.

"Він відповів, що "точно так, як і тобі". Я сказав, "тільки я не в Росії". Була просто така розмова ... ми послали один одного. Про що – хотів сказати "з людиною", але він не людина для мене – про що з ОЦИМ можна говорити? Для мене його немає, просто не існує... Все те, що дала йому наша країна... І так після цього вчинити... Я не хочу просто на камеру говорити якісь образливі речі. Для мене він мертвий", – відповів Ярмоленко.

Раніше з'явилася інформація, що Тимощук намагається отримати паспорт громадянина Румунії. Анатолій у такий спосіб намагається обійти санкції, які на нього наклала Рада національної безпеки та оборони (РНБО).

Нагадаємо, що Анатолій відмовився засуджувати Росію за напад на Україну і лише зміг видавити із себе невеликий сторіз у Instagram, у якому просто закликав до миру.

У свою чергу українські військовослужбовці витерли ноги про футболку Анатолія. А у день народження Тимощука Луцька міська рада позбавила колишнього гравця збірної України звання "Почесний громадянин міста".

УАФ позбавила Анатолія Тимощука всіх спортивних нагород та звань, а також викреслила його з офіційних реєстрів національних збірних через мовчазну підтримку злочинних дій ватажка Кремля Володимира Путіна в Україні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити