image
 |  4 4 Квітня 2023 | 14:18

Тонни їжі для ЗСУ: знайшли підпільний склад з краденими продуктами (ФОТО)

У Дніпропетровській області Державне бюро розслідувань знайшло підпільний склад.

У ньому зловмисники ховали крадені харчі для військових, повідомила пресслужба ДБР 4 квітня, - пише ВолиньUA.

Серед виявлених продуктів: згущене молоко, консервовані фрукти та овочі, крупи, макарони, соки, тушковані та інші продукти загальною вагою близько 3 т.

"Частина вилучених продуктів передані військовим. Решта після завершення необхідних експертиз також надійде до військових частин", – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці вже повідомили про підозру головному бухгалтеру логістичного центру, трьом експедиторам, завідувачу складу та головному менеджеру.

Встановлюється повне коло причетних до схеми осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вночі ППО знищила 14 "Шахедів"

У січні на Дніпропетровщині також викрили організовану групу. Вона привласнювала та перепродувала харчові продукти для Збройних сил України.

"Під час масштабної спецоперації ДБР спільно із Нацполіцією Дніпропетровщини та Департаментом військової контррозвідки СБУ провело майже 70 обшуків. У результаті вилучено понад 30 тисяч банок тушкованої продукції вагою понад 7 тонн, яка вже була готова для перепродажу. Також майже 4 мільйонів гривень готівкою в різній валюті", – додали у відомстві.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити