image
 |  22 2 Серпня 2018 | 15:18

Топ-5 книг для спекотного серпня

Серпень, як останній місяць літа, солодкуватий та спокусливий на пригоди - дарує нам найприємніші спогади та манить найзатишнішими вечорами. У серпні, як ніколи, хочеться натішитись теплом, наїстися найсмачніших фруктів та з самого ранку приймати сонячні ванни. А ще серпень - найвірніший друг книги, бо якою б чудовою не була мандрівка чи відпустка, серпень знає, що він без книги нікуди не поїде.
Тож наше видання підготувало для Вас - Топ-5 книг для серпневого відпочинку.

Ірвін Ялом "Шопенгауер як ліки"



Звичайний психотерапевт Джуліус Герцфельд дізнається, що в нього виявили меланому і жити йому залишається щонайбільше рік. Кардинально переосмисливши своє минуле, він раптово вирішує дізнатися, як склалося життя тих пацієнтів, яким він не зміг допомогти.
Зокрема життя Філіпа Слейта — сексуально одержимого хіміка-соціопата. Під час зустрічі Джуліус розуміє, що Філіпу вдалося вилікуватися самотужки завдяки… філософії Артура Шопенгауера. Тепер лікар та пацієнт у певному сенсі міняються місцями…

"Львів. Вишні. Дощі"


Дара Корній, Алла Рогашко, Ніка Нікалео, Анна Хома, Тетяна Белімова, Світлана Горбань, Наталя Лапіна

Нова збірка від улюблених авторів — про неймовірне кохання і красу весняного Львова. Коли природа пробуджується після зимового сну, люди переживають разом з нею повороти долі, несподівані зустрічі, нові відчуття…
Дощі розказують старій бруківці підслухані на небі думки та побачені на землі історії про жагучу пристрасть; вони захлинаються від обурення, оповідаючи про зраду й підлість. Знайте, що особливі львівські вишні-морелі теж мають душу. Вони творять дива, поєднуючи людські долі!

«Діва Млинища», Володимир Лис



Це масштабна історична драма, яка бере свій початок в XVII столітті і майстерно проведена автором аж до сучасності. В ній переплетені історії полководця Наполеона Бонапарта, князя Адама Чорторійського та селянина Афанасія Терещука.
Читач стикнеться з подіями війн та революцій, почуттям коханням, іноді зрадливим та підступним, частіше все ж вірним та щирим, бажанням влади та здобутків, яке іноді домінує серед мотивів людських вчинків. Запасіться терпінням, ви будете здивовані та захоплені поворотами історії.

"Ті, що співають у терені" Колін Маккалоу



Історія роману охоплює півстоліття і розповідає про життя сім'ї Клірі, яка пройшла шлях від новозеландських бідняків до управителів одного з найбільших австралійських маєтків Дрохеда. Читаючи роман, ти будеш співпереживати кожному з членів сім'ї, будеш радіти їхнім перемогам і ділити разом з ними горе. Вони стануть тобі рідними, а маленька Меггі зросте на твоїх очах.
Історія її любові до преподобного Ральфа розтопить навіть крижане серце. Читаючи роман, розумієш, що справжнє кохання не звертає уваги ні на які умовності, для нього немає меж - не важлива ні різниця у віці, ні соціальне становище.

«Це серйозно! Антидепресивна книжка для дівчат» Сари Андерсен



Комікс Сари Андерсен також нагадує добру тітоньку фею американську подругу, яка рятує тебе від гніту жорстких соціальних конструктів, заспокоює й переконує у тому, що з тобою все нормально, що не ти божевільна, а світ, що твоя зона комфорту може бути всюди, де тобі заманеться.
Щоправда, на відміну від скандинавки Руси, подруга ця має неабияке почуття гумору й руйнує міфи та стереотипні уявлення про дівчат, дорослішання, щастя, успішність і тому подібне з легкістю, якій можна тільки позаздрити.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити