image
 |  0 15 Лютого 2020 | 14:21

Топ-5 солодощів, корисних для вашої фігури

Всі дівчата мріють про гарну і витончену фігуру, але при цьому не хочуть відмовлятися від солодощів. Тому ідея корисних смаколиків є хорошою і актуальною серед жінок.

Таку проблему можна легко вирішити за допомогою цукрозамінників. Але і ті не завжди бувають корисними.

Варто не забувати про існування таких фруктів та солодощів, які мають купу корисних властивостей. Їх рекомендується все ж інколи включати до свого раціону.

Про це передає OBOZREVATEL.

1. В’ялена хурма

Цей фрукт являється найкориснішим і дуже солодким. На жаль, в Україні цей продукт не дуже поширений на відміну від інших сухофруктів. В’ялена хурма містить багато вітамінів А і В5, хрому та йоду.

2. Соняшникова халва

Халва є дуже калорійним продуктом, оскільки крім цукру вона містить велику кількість жирів. Але вона багата на вітамін Е, вітамін В1, кальцій, магній і неймовірну кількість біотину.

3. Горіхова паста (арахісова паста)

Горіхи так само як горіхова паста багаті на вітаміни групи В, селен, вітамін Е, магній та цинк. Саме тому, рекомендується щодня їсти насіння і горіхи.

4. Цукати з цитрусової цедри

Цей продукт багатий на вітамін С, кальцій і особливі антиоксиданти – біофлавоноїди. У ньому є багато клітковини. Варто зазначити, що в добу рекомендується їсти близько 100 грам цукатів.

5. Екстрачорний шоколад

Відомо, що чорний шоколад такий же калорійний як і інші його види. Але у чорному шоколаді краще засвоюються антиоксиданти – поліфеноли, тому вибір між гірким і молочним шоколадом краще робити на користь першого. Без шкоди для фігури рекомендується в день їсти 50 грам шокодалу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити