image
 |  9 29 Квітня 2021 | 19:59

Тpьох луцьких патрульних, підозрюваних у побитті чоловіка, відсторонили від роботи

Трьох працівників управління патрульної поліції області рішенням суду відсторонили від роботи.

Про це розповіла «Суспільному» речниця Волинської прокуратури Наталія Мурахевич.

Патрульних підозрюють у перевищенні службових повноважень і незаконному затриманні чоловіка. 28 квітня Луцький міськрайонний суд обрав правоохоронцям міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання.

Нагадаємо, 1 вересня 2020 року патрульні незаконно затримали лучанина, який викликав правоохоронців та повідомив про викрадення майна. В прокуратурі кажуть: чоловіка побили та без верхнього одягу перевезли його в службовому автомобілі в інше місце для проведення слідчих дій.

Підозру у вчиненні злочину патрульним повідомили минулого тижня. Станом на 23 квітня речник УПП Волині Богдан Павлович повідомив Суспільному, що патрульні продовжують працювати в управлінні.

Суспільне Волині готове озвучити позицію підозрюваних та затриманого патрульними чоловіка. Для цього пропонуємо вийти на зв'язок із редакцією.

Довідково: Особисте зобов’язання полягає у покладенні на підозрюваного, зобов’язання виконувати покладені на нього слідчим суддею, судом обов’язки. Підозрюваному, письмово повідомляються покладені на нього обов’язки та роз’яснюється, що в разі їх невиконання до нього може бути застосований більш жорсткий запобіжний захід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині чоловікові стало зле за кермом: офіцери намагалися його врятувати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити