image
 |  9 28 Вересня 2023 | 08:34

Три дні тече вода: у Володимирі не можуть ліквідувати порив

У Володимирі не можуть протягом трьох днів ліквідувати порив на вулиці Володимира Великого.

Про це пишуть у групі Ганьба княжого міста.

"Це вже 3 день, як вулиця Володимира Великого пливе... Після кількох звернень, немає ніякої реакції, нехай і надалі тече, а потім пісок в трубах та зламана техніка. Прориває без перебільшення вже певно 15 раз, якщо не більше. Шановний директор водоканалу прийміть будь ласка міри. Приїдьте на місце виклику разом зі своїми працівниками, та проконтролюйте роботу, а то як бачите ізоляційна стрічка не дуже допомагає вирішити дану проблему...

  Ще хочу нагадати що у січні місяці були проведені збори, люди дали згоду на заміну водопроводу. Обіцяли на весні розпочати роботу, потім перенесли на травень, пізніше на червень, і т.д., як ви вже зрозуміли-це питання притихло. Кілька разів вже було звернення на водоканал, нам повідомили що проводяться роботи на Заріччі... Знаємо що зроблена зйомка, яку ще не оплатили... Якщо міська влада не хоче робити нам воду, хоч ту проблемну ділянку зробіть як належить, а не двічі на місяць приїжджати робити", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На мера Володимира Пальонку відкрили кримінальне провадження

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити