image
 |  9 19 Жовтня 2021 | 11:26

Трохи запізнився: у Володимирі викладач збирав підписи проти перейменування міста

Викладач одного з начальних закладів Володимира збирав підписи, нібито від «депутатів» проти перейменування міста.

Про це пише спільнота Твій Володимир.

"Сьогодні нас хотіли вв'язати в політичні авантюри!" - з такими словами до нас звернулися студенти місцевого навчального закладу, до яких на уроці прийшли збирати підписи проти перейменування міста!!!

І все би нічого, якби ці діти мали розуміння для чого їхня вчителька збирає їх же підписи?! Та й більшість з обурених - немісцеві, які точно не мають відношення до перейменування міста!

"Нам сказали, що то депутати прийшли" - кажуть студенти, але хто конкретно їм не повідомили. Хоча, якщо депутати, то лише ті, хто дійсно проти перейменування. А якщо він лише один? А можливо це не діючий депутат, а колишній? Але чи правдиві і чесні методи таких зборів - без паспортних даних, без інформації про прописку? Хоча, їм напевно, всерівно, раз опустилися вже до такого рівня! Що ж, такий "збір" явно незаконний та й нічого не дасть. Та затишшя після прийняття депутатами важливого рішення про повернення місту історичної назви, мало б чимось вилитися... То ж чекайте "противників перейменування" в школах, дитячих садочках.... Якщо, звичайно, дирекція таке допустить», - йдеться у дописі.

Варто зазначити, що ні прізвища викладача, ні назви навчального закладу не оприлюднено. Втім, такі рухи педагога є запізнілими, адже ще 1 жовтня 2021 року депутати Володимир-Волинської міськради проголосували за повернення місту історичної назви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині розпочали ремонтувати проблемну дорогу (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити