image
 |  13 2 Травня 2022 | 14:46

Трупи російських солдатів вивозять ночами невеликими партіями, щоб приховати масштаби втрат

Російська армія вивозить тіла загиблих військовослужбовців РФ невеликими партіями ночами, щоб приховати масштаби втрат, зазначають у Службі безпеки України.

У понеділок у своєму телеграм-каналі СБУ оприлюднила аудіперехоплення розмови двох окупантів у Запорізькій області. З розмови російських військових випливає, що трупи вивозяться невеликими партіями у нічний час.

"Це значно збільшує термін доставки, тому іноді родичам окупантів приїжджає вже "напіврозкладений вантаж 200", який необхідно додатково ідентифікувати", - уточнюють в українській спецслужбі.

Зокрема, російські військові в розмові обговорюють, що дружина загиблого військовослужбовця чекає на тіло протягом шести днів, на що інший відповідає: "їх маленькими пачками везуть... І вночі".

За словами загарбника, зі всього складу його роти в живих залишилося всього 20-22 особи, ще дев'ятеро осіб написали заяву про відмову брати участь у бойових діях.

У СБУ нагадують, що за офіційними даними ЗСУ знищили вже понад 23 тис. окупантів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити