image
 |  11 10 Січня 2024 | 16:16

Цього року операцій у Криму буде більше - ГУР

Протягом 2023 року українські військові провели кілька бойових та спеціальних операцій у тимчасово окупованому Криму та в Чорному морі.

Атаки на півострові нагадують російським загарбникам про їхнє тимчасове перебування на українських землях. Про це у коментарі телеканалу "Ми - Україна" заявив представник ГУР Міноборони Андрій Черняк.

За його словами, рейди до берегів півострова та інші чорноморські походи розвідників є частиною єдиного плану української армії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддю Верховного суду, який має російський паспорт, поновили на посаду

"Проведення таких спецоперацій відбувається точково, але вони не окремі: вони входять у єдиний план, єдиний задум проведення ширших будь-яких операцій", - сказав Черняк.

Він наголосив, що це лише початок. У 2024 році таких операцій ставатиме більше. ГУР стежить і передає інформацію Силам оборони про всі логістичні шляхи російських військових. Зокрема, по Кримському мосту.

Ці шляхи намагаються знищити насамперед для того, щоб не було підвезення боєприпасів, пально-мастильних матеріалів та мінімізувати вогненний вплив армії РФ на ЗСУ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити