image
 |  2 27 Серпня 2020 | 12:24

У 45-річного волинянина забрали авто (ФОТО)

У Любомльському районі правоохоронці вилучили цигарки сумнівного походження. Тютюнові вироби та транспортний засіб вилучили. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Поліцейські офіцери громади спільно з прикордонниками виявили транспортний засіб у ніч на 26 серпня на автодорозі у селі Висоцьк Любомльського району.

Автомобіль ВАЗ 2108 рухався з порушенням правил дорожнього руху. Транспортний засіб зупинили. За кермом легковика перебував 45-річний житель цього ж району.

Під час огляду автомобіля у багажнику правоохоронці виявили 150 блоків цигарок, акцизні марки яких, ймовірно, були підроблені.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група поліції. Транспортний засіб та цигарки вилучили.

Триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України. Йдеться про виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли може відбутися наступна сесія Волиньради: що розглядатимуть?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити