image
 |  9 12 Жовтня 2018 | 14:02

У Центральному парку Луцька організували екологічний квест (ФОТО)

Сьогодні, у рамках проведення обласної акції «День юного натураліста» (задіяно понад 150 дітей, студентів) у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки проходить екологічний квест «Світ в твоїх руках».
Про це повідомляють у спільноті Волинський обласний еколого - натуралістичний центр.
Захід проводить Волинський обласний еколого-натуралістичний центр, з метою активізації роботи із учнівською, студентською молоддю щодо формування у неї екологічної культури, залучення до практичної природоохоронної роботи та інших біологічних напрямів, підвищення ефективності навчально-дослідної роботи і задоволення потреб у професійному самовизначенні та творчій самореалізації.
Захід вирішили організувати на чистому повітрі, щоб в черговий раз насолодитися красою природи, приходом осені.
Кожна команда представила свою назву та девіз, познайомилася з умовами проведення квесту та відправилася на станції для виконання завдання.
Кожна станція – це випробування для учасників. Вони демонстрували свої вміння на зупинках: «Пернаті друзі», «Легені планети», «Довкілля», «Природні лікарі», «Квітковий вернісаж».


 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити