image
 |  306 24 Липня 2024 | 17:52

У дворі луцького будинку водії паркуються з порушеннями (ФОТО)

На систематичні скарги та зверненнями громадян на гарячу лінію «Група швидкого реагування», інспектори з паркування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради здійснюють відпрацювання проспекту Дружби Народів, прилеглих вулиць та дворів, щодо дотримання власниками транспортних засобів Правил дорожнього руху України.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Працівниками департаменту муніципальної варти від початку року за даними адресами винесено 178 повідомлень за порушення ПДР України.

Найчастішими порушеннями є:

• пункту 15.10 «в» ПДР України, паркування на тротуарах, де для руху пішоходів залишається менше ніж 2 м.

• пункту 15.10 «д» ПДР України стоянка транспортного засобу у місцях, де транспортний засіб, що стоїть зробить неможливим рух інших транспортних засобів або створить перешкоду для руху пішоходів.

• пункту 15.9 «е» ПДР України здійснення зупинки транспортного засобу ближче 30 метрів від знаку зупинки маршрутних ТЗ та створення перешкоди дорожньому руху.

За дані порушення передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу 680 грн відповідно до ч.3 ст. 122 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині колишня співмешканка "здала" чоловіка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити