image
 |  0 30 Жовтня 2023 | 13:19

У "Голосі країни-13" переміг військовий Михайло Панчишин

У неділю, 29 жовтня відбувся фінал шоу "Голос країни-13", усі етапи якого знімали у Польщі.

Окрім восьми фіналістів на шоу виступили запрошені українські зірки. Зокрема, Monatik, Kola та фіналістка 12 сезону Марта Ліпчей.

У фінал проекту із команди Юліїї Саніної пройшли Христина Старикова, Галина Печеніжська та Влад Пелих. Команду Наді Дорофєєвої представили Юрій Городецький, Роман Панченко та Майрамік Авоян. Від команди Івана Клименка у фінал пройшла Стася Чабан, а від Артема Пивоварова - Михайло Панчишин.

Суперфінал "Голосу країни" відбувся у три етапи. На першому етапі 8 фіналістів заспівали нові пісні, які вони ще не виконували у проекті. Після закриття ліній для голосування четверо найкращих співаків, на думку телеглядачів, пройшли до наступного туру. Це Стася Чабан, Юрій Городецький, Христина Старикова та Михайло Панчишин.

До третього етапу фіналу пройшло двоє суперфіналістів. Це Юрій Городецький з команди Наді Дорофєєвої та Михайло Панчишин з команди Артема Пивоварова.

Переможцем 13 сезону "Голосу країни" став Михайло Панчишин.

Від початку повномасштабного вторгнення він вступив до лав ЗСУ. Отримав поранення під час відбиття штурму на Бахмутському напрямку. Уся команда артиста зібрана з бойових побратимів Михайла. Чоловік має понад 40 татуювань. Після звільнення зі Збройних сил України провів понад 40 виступів для поранених бійців ЗСУ та на передовій.

Зазначимо, що кошти, зібрані в межах SMS-голосування у прямому ефірі фіналу "Голосу країни", будуть направлені на закупівлі лазера від опікових рубців для Національного реабілітаційного центру "Незламні", де проходять лікування українські діти, які отримали опіки внаслідок повномасштабного вторгнення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити