image
 |  221 16 Вересня 2024 | 15:38

У громаді на Волині дві іменинниці: бабусь привітали з 94-им та 95-им роками життя

Одразу дві довгожительки в одному селі – Любитові  Колодяжненської громади– напередодні, 15 вересня, відзначали свій поважний день народження: Драганюк Ольга Флорівна - 94-ий, а Дричик Софія Ігнатівна – ювілей: 95-річчя.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці громади, - пише ВолиньUA.

Тож привітати іменинниць завітали представники місцевої влади та працівники культури.

 Ювілярка Софія Ігнатівна свого часу працювала у сільгостехніці. Має двох дітей, четверо онуків, п’ятеро правнуків. Особисте свято відзначала у колі своєї великої і дружньої родини.

  Ольга Флорівна працювала помічницею аптекаря та деякий час на будівництві в РТП. Своєї сім’ї не має, але має родичів, які піклуються про неї.

"Тож приєднуємося до всіх теплих слів, які були сказані на адресу наших іменинниць. Нехай надалі Бог посилає їм доброго здоров’я, щастя, злагоди й достатку їхнім родинам. Нехай велике випробування, яке випало їм на схилі літ – розв’язана росією війна – якнайшвидше завершиться нашою Перемогою, а всі захисники живими й неушкодженими повернуться додому! Мирного неба і всіх життєвих благ!", - йдеться у дописі.

Читайте також: 97 "айкосів" у дешевих сумках: на "Устилузі" вилучили електронні сигарети (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити