image
 |  7 8 Квітня 2021 | 23:09

У громаді на Волині лісники порізали дуби, аби зробити дорогу (ФОТО)

Не перестає дивувати мене влада Вишнівської сільської ради. На мою минуло-річну пропозицію про співпрацю мешканців громади та керівництва, а саме - мною було запропоновано безоплатне надання будівельної техніки для здійснення ремонту місцевої дороги Вишнів-Підстав'я-Штунь (перші 2 фото), на що була отримана відповідь - "Дорогу нам відремонтує лісгосп"- ці слова підтвердив і голова лісгоспу на зустрічі з депутатами сільської ради.

Про це пише Віктор Козел на сторінці у соцмережі facebook.

Що ми маємо в кінцевому результаті (решта фото)? Виявляється нам "розширили" стару дорогу, правда відремонтувати забули, та збудували ще одну, правда довести до ладу теж не спромоглися. Задаюсь запитанням - чому стара дорога рівненька як струна, а нова проходить змійкою? Побувавши на "великому будівництві" зрозумів чому так - виявляється дуби які росли у лісі дуже заважали дорозі яка так необхідна для нашої громади.

Ось такий "господарський" підхід до вирішення важливого питання.

Впевнений що цей пост викличе великий гнів у #Сущик_Віктор, тому дам пораду - зробіть глибокий вдих та замість того щоб продовжувати обливати мене "брудом" по всім інстанціям -ЗАЙМІТЬСЯ ГОСПОДАРСЬКОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ на благо громади, моя критика є аргументованою та не біс підставною", - написав пан Віктор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомі найбагатші громади Волині за підсумками першого кварталу 2021 року

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити