image
 |  333 29 Червня 2024 | 18:13

У громаді на Волині соцпрацівники навідалися до складних сімей (ФОТО)

25 червня мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі здійснила виїзд в села Видерта, Мала Глуша та Велика Глуша до сімей, які постраждали від домашнього насильства та сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Про це інформує Камінь-Каширський районний відділ поліції, - пише ВолиньUA.

До виїзду залучились фахівець із соціальної роботи Мисік Альона КУ ЦНСП, старший інспектор з ювенальної превенції сектору превенції РВП ГУНП Вадим Зубач та головний спеціаліст Служби у справах дітей Камінь-Каширської міської ради Тамара Щерблюк.

Фахівці провели інформаційно-просвітницьку діяльність щодо форм, проявів та наслідків насильства, формування нетерпимого ставлення до нього, а також щодо заходів із запобігання та протидії насильству. Проведено консультації з соціальних та правових питань, чотирьом сім’ям надано послугу екстреного та кризового втручання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині чоловіки напали на працівників ТЦК: їм повідомили про підозру

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити