image
 |  9 18 Травня 2024 | 18:18

У громаді на Волині відкрили дошки пам’яті Героям-випускникам

У гімназії імені Сергія Хоміка села Сусваль Оваднівської громади відбулося урочисте відкриття меморіальних дошок загиблим випускникам Володимиру Нікітіну, Сергію Хоміку, Юрію Глуху та Петру Сусвалю, які встановили на фасаді освітнього закладу.

Про це пише Слово правди.

«Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідних, близьких людей, та нехай добрий, світлий спомин про захисників стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав їх, любив і шанував… Герої не вмирають, допоки ми про них пам’ятаємо!», – пишуть на сторінці закладу у фейсбуці.

На відкриття дошок пам’яті прийшли рідні полеглих захисників, друзі, представники влади громади й району.

«Пролунало багато зворушливих слів шани і вдячності. Від імені нашої родини хочу щиро подякувати всім, хто долучився до організації цієї події. Ви зігріли наші серця своїм теплом та підтримкою», – висловила вдячність на своїй сторінці у фейсбуці дружина загиблого вертолітника, чиє ім’я носить освітній заклад, Катерина Хомік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодий Захисник з Волині поліг у бою на Харківщині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити