image
 |  0 12 Жовтня 2023 | 13:19

У громаді на Волині відремонтували дорогу, що веде до меморіалу жертвам Голокосту

У Локачинській громаді відремонтували дорогу, що веде до кладовища та меморіалу жертвам Голокосту.

Про це пише Тарас Хомяк.

"Нещодавно в селищі закінчено поточний ремонт державної дороги місцевого значення С030701 Локачі-Залужне-Замличі-Бермешів на ділянці в межах смт Локачі, яка частково проходить в межах вулиці Володимирської та проходить повз локачинське кладовище. Проведення цих робіт стало можливим завдяки Службі місцевих автомобільних доріг у Волинській області, яка виступила замовником та платником за виконані роботи. Розуміючи всю важливість дороги, яка веде до меморіалу жертвам Голокосту та локачинського кладовища, Локачинською селищною радою були підготовлені численні звернення та клопотання до керівництва Служби місцевих автомобільних доріг починаючи ще з 2021 року. Шанс виконати ці роботи був у кінці 2021 року, проте підрядник не встиг розпочати виконання робіт через це їх виконання відклалось на невизначений термін і лише у 2023 році випав шанс впорядкувати цей аварійний відрізок шляху. Виконання робіт передбачило вирівнювання основи щебенем, укладання асфальтно-бетонної суміші та профілювання та укріплення узбіч, що і було реалізовано нещодавно", - йдеться у дописі.

Також Тарас Хомяк зазначив, що з селищного бюджету на ремонт дороги не витрачено жодної копійки. Роботи виконані за державний кошт в межах планових робіт на 2023 рік по Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Волині завершили ремонт мосту (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити