image
 |  2 15 Грудня 2021 | 17:36

У громаді на Волині встановлять ще 30 камер відеоспостереження

Ще 30 камер відеоспостереження планують встановити у Володимир-Волинській громаді.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань власності та житлово-комунального господарства.

Під час розгляду питання про затвердження програми «Безпечна громада» на 2022-2024 роки, члени комісії поцікавились як саме працюватиме ситуаційний центр, створення якого передбачене програмою. Як поінформував начальник управління інфраструктури Ігор Возний, у ситуаційному центрі працюватиме відповідальна особа з числа працівників муніципальної варти, яка цілодобово здійснюватиме моніторинг відеоспостереження з усіх існуючих камер вуличного освітлення у місті (їх наразі 48) та у селі Заріччя (18 камер).

Програма передбачає встановлення іще 30-ти камер на території громади. Завдяки отриманню та аналізу інформації, яка надходитиме з систем відеоспостереження, іншого спеціалізованого обладнання, відбуватиметься оперативне реагування на аварії, небезпечні та непередбачувані ситуації на автошляхах громади. Крім цього, відповідні правоохоронні органи зможуть отримати повну інформацію про дорожньо-транспортні події, здійснити оперативне відстеження маршруту транспортного засобу у разі злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку затримали 31-річного закладчика (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити