image
 |  16 20 Липня 2022 | 15:52

В Іваничах виготовляють сухі супи для військових

Сухі супи виготовляють волонтери в Іваничах.

Про це пише Катерина Бонюк на сторінці фейсбук Супчик Іваничі.

Мабуть, ви не раз чули про сухі борщі та супи, які виготовляють волонтерки з Іванич? Та чи знаєте ви, що від початку війни дівчата передали військовим понад 10 тисяч наборів. З кожної пачечки борщу чи супу може пообідати четверо бійців. Тобто наші трудівниці вже нагодували десятки тисяч українських Захисників.

Борщі та супи з Іванич мають попит по всій лінії фронту. Гаряча домашня страва не лише насичує солдата, а й нагадує йому про домівку, де його люблять і ждуть.

Започаткували цю клопітку справу волонтерки з Іванич. Зараз курує роботу Олександра Шептор-Крась. Зізнаюся, про ідею я дізналася однією з перших і не повірила, що це буде можливо. Десятки інгредієнтів. Кожен помити, почистити, нарізати, зварити, висушити, змолоти, зважити і розкласти в упаковку. Потім – вакуумувати. Це величезна і тривала праця. А сьогодні ми бачимо її неймовірний результат.

У Саші є команда однодумців, помічниць. І їм вдалося налагодити ціле виробництво. А ще - залучити до процесу багато небайдужих. Складники для борщів сушать жителі вдома, на роботі, приходять допомагати в головний цех. Домовилися про взаємодопомогу з одним із підприємств Нововолинська.

Налагоджений процес – це половина успіху. Без підтримки небайдужих, особливо фінансової, працювати важко.

 Тож, хто може допомогти овочами, зеленню, м'ясом – пишіть Саші або телефонуйте 0967273353. Частину інгредієнтів, зокрема м'ясо, сіль, спеції, вермішель, потрібно купити. Це немалі кошти.

➡️ Підтримати фінансово можна за реквізитами 5457082270310522 ⬅️

 Окрім сухих борщів і супів, дівчата регулярно передають на передову випічку, різні смаколики, вітамінні чаї та інше. Волонтерки працюють щодня, відкладаючи на потім свої особисті справи. Їм потрібні робочі руки.

📣 Маєте змогу долучитися до процесу – зголошуйтеся.

Невдовзі почнуться холодні місяці. Гаряча їжа дуже важлива нашим хлопцям, які боронять мирне небо над Україною. Робота знайдеться всім. А хто не може допомогти в процесі, долучіться коштами.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити