image
 |  11 28 Січня 2019 | 13:26

У «Ласці» пояснили, чому просять лучан скинутися на зарплати робітникам

Піч у КП «Ласка» мали збудувати безкоштовно, але пічник, який розпочав роботу, захворів і довелося наймати людей, яким треба заплатити за роботу. 

Такий коментар до новини «Забуті Пустовітом: КП «Ласка» просить у лучан «скинутися» на зарплату робітникам» надав «Луцьк Ласка Адміністратор» у Фейсбуці.

«Будують піч наймані працівники. За благодійні кошти були придбані матеріали для її будівництва. Бюджетом же передбачено оплату праці лише штатним працівникам. Крім того бюджетування комунальних підприємств тимчасово було заблоковане через розгляд нової програми фінансування на 2019 рік антимонопольним комітетом. КП «Ласці»  вже отримало позитивну відповідь - але оплата праці пічників не входить до фінансування. Цю піч мали збудувати безкоштовно - але нажаль у пічника, який розпочав роботу виявилась серйозна хвороба не сумісна з фізичними навантаженнями - довелось терміново виходити з положення і наймати людей», - відповіли у «Ласці».

 

Додамо, що про допомогу Луцьке комунальне підприємство просить через соціальні мережі в громади міста, а міська влада, яку очолю Григорій Пустовіт - ухилилась від вирішення проблему КП "Ласка". 

Нагадаємо, що нещодавно Григорій Пустовіт роздав щедрі премії своїм радникам, працівникам міської ради, однак не знайшлись гроші в міському бюджеті на фінансування КП "Ласка", от такі пріорітери нині в чинної влади, яку очолює обранець від ВО "Батьківщина". 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити