image
 |  11 9 Листопада 2017 | 11:53

У листопаді на ремонт дороги «Устилуг-Луцьк-Рівне» вже витратили 27 мільйонів

За перший тиждень листопада на рамонт дороги «Устилуг-Луцьк-Рівне» витратили ще 27 млн гривень. Про це заявив начальник Служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак.

Так, зі слів начальника Служби автомобільних доріг в області Анатолія Посполітака, за тиждень роботи на дорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» виконали на суму 27 мільйонів гривень. Підрядні організації – ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс» та ТзОВ «Автомагістраль-Південь» – активно продовжують ремонт дороги, тим паче, що погода сприяє.

Разом із тим, триває підготовка до встановлення освітлення: прокладають кабель та облаштовують фундамент для електроопор. Окрім того, одна із сільських рад Луцького району виявила бажання встановити сучасне освітлення, на що готова витратити 1 млн 200 тисяч гривень власних коштів.

Що ж стосується зупинок, то як повідомили керівники районних державних адміністрацій, де простяглася дорога «Устилуг-Луцьк-Рівне», роботи тривають. Зважаючи на значимість питання, вони особисто контролюють відповідний процес. Є певні застереження щодо фарбування зупинок восени, тому на цим ще працюють.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити