image
 |  7 2 Листопада 2018 | 08:56

У Луцькій стоматологічній поліклініці - новий директор

У Луцьку представили директора комунального підприємства «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» Світлану Черниш, яка з 2011 року була завідувачкою терапевтичним відділенням №3 у цьому закладі.
Участь взяли секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Микола Якимчук, колектив поліклініки.
Нового директора стоматологічної поліклініки привітав начальник управління охорони здоров’я Микола Якимчук. “Серед стоматологів - дуже велика конкуренція. У Світлани Іванівни є свої бачення щодо вирішення проблем. Вона докладе всіх зусиль, аби заклад розвивався та забезпечував належні надходження в бюджет міста”,- додав він.
«Користуючись нагодою, я хочу подякувати трудовому колективу,і пообіцяти, що я забезпечу стабільний розвиток нашого підприємства, тому що я знаю, як це зробити. Ми робимо спільну справу і маємо гарну матеріально-технічну базу. У нас все вдасться» - наголосила Світлана Черниш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині судили жінку, що підірвала паралізованого брата

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити