image
 |  14 18 Травня 2018 | 12:32

У Луцьку обурені рішенням суддів пікетувальники кинули під двері апеляційного суду шашку (ФОТО)

Суддя Тетяна Левандовська-Кочура, яка підтримала рішення дати «умовно» бізнесмену Мігасу, заявила, що це вмотивовано проханням батьків на користь дитини.
Про це 18 травня 2018 року повідомляє сайт «Волинь24».
Про це йшлося під час пікету Апеляційного суду у п'ятницю, 18 травня.
Спершу суддя зазначила, що суд не вправі коментувати прийняті рішення. Проте таки поспілкувалась із присутніми.
За її словами, по справі Мігаса було три апеляційні скарги. Одна з них - від сторони потерпілих, тобто від батьків.
В даному випадку батько повідомив суд, що закордонна клініка погодилась на лікування сина. Сім'я вже витратила значну суму коштів, як і винна сторона. Проте зараз потерпілий знаходиться у Боратині в реабілітаційному центрі. Проте це не те лікування. Тож батьки заявили, що вони роблять вибір в користь своєї дитини. Як на мене закон Божий таки вищий, - зазначила суддя.

Відтак судді довго роздумували над вироком і вирішили стати на сторону батьків. Мовляв, «йдеться про час, який може вартувати життя».
Також вона додала, що суд визнав, що Володимир Мігас був п'яним за кермом на час скоєння аварії. Проте скільки саме проміле алкоголю було у його крові сказати не може, адже не має з собою матеріалів справи.
Закон Божий таки вищий, - суддя, яка відпустила Мігаса. ФОТОЗрештою суддя заявила, що вважає прийняте рішення правильним. Вона покинула залу під крики «Ганьба!»
Закон Божий таки вищий, - суддя, яка відпустила Мігаса. ФОТОЗакон Божий таки вищий, - суддя, яка відпустила Мігаса. ФОТОПрисутні на виході кинули під двері суду димову шашку та поїхали за поясненнями до прокуратури.
Читайте також: Апеляційний суд відпустив Мігаса, який п’яним збив ліцеїста (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ)
Читайте також: Волинська прокуратура вивчає законність рішення апеляційного суду у справі Мігаса

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити