image
 |  7 15 Вересня 2018 | 05:21

У Луцьку одне ДТП - 6 патрульних машин (ФОТО)

У Луцьку на перехресті вулиць Кравчука та Воїнів-Інтернаціоналістів сталася ДТП.
Про це інформують Волинські Новини.
З їхніх слів, нетверезий чоловік на велосипеді потрапив під колеса авто.
Один з чоловіків, який зі слів очевидців, міг за кермом авто збити постраждалого, звинуватив в усьому велосипедиста.
Тим часом на місце ДТП прибули одразу шість патрульних машин.
Сам же постраждалий, після отримання медичної допомоги, запевнив, що впав з велосипеда через власну необережність. Натомість один зі свідків пригоди доволі агресивно став переконувати патрульних у тому, що велосипедиста збила автівка.
Оскільки чоловік вів себе дуже агресивно та постійно лаявся, його арештували поліцейські. Зауважимо, у процесі затримання вони згубили рацію.
Заступитися за чоловіка зібралася чимала кількість людей, які вимагали у патрульних пояснень щодо затримання, та жоден з поліцейських відповідати на питання не захотів. Згодом частина поліцейських поїхала з місця пригоди, вочевидь пригадавши, що у місті вистачає роботи.
Наразі обставини ДТП встановлюються.
Допис щодо ДТП з'явився у соціальній мережі Facebook близько 22 години. Один із коментаторів повідомив, що має запис із відеореєстратора та, з його слів, велосипедист переїзджав через пішохідний перехід, водій Volkswagen не встиг зреагувати та збив його. Відзначається також, що водій автомобіля їхав повільно зі сторони вулиці Воїнів Інтернаціоналістів.






















Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити