image
 |  0 25 Жовтня 2018 | 08:49

У Луцьку планують перейменувати 17 вулиць та два провулки

Комісія з перейменування вулиць пропонує перейменувати 17 вулиць та два провулки у місті Луцьку
Про це виданню «ВолиньUA» стало відомо під час засідання депутатської комісії з дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.
Голова комісії з перейменування вулиць свободівець Микола Федік розповів, що є пропозиція винести на пленарне засідання 48 сесії міської ради проект рішення «Про перейменування вулиць у місті Луцьку». Відповідно до Закону України про декомунізацію.
Таким чином, планують перейменувати 17 вулиць та два провулки:
Вулиці: Боженка – Магістральна; Ватутіна – Ліщинова; Воїнів Інтернаціоналістів – Воїнів-афганців;
Гастелло – Люблінська; Говорова – Павла Чубинського; Корнійчука – Валерії Новодворської; Красовського – Галини Коханської; Макаренка – Долинна; Молодогвардійська – Межова; Нікішева – Михайла Вербицького; Островського – Сірої дивізії; Панфілова – Повстанська; Папаніна – Арсена Річинського; Революційна – Акацієва; Федорова – Воїнів-добровольців; Шевцової – Новоброварня; Ярощука – Святого Миколая.
Провулки: Красовського – Галини Коханівської; Червоноармійська – Черешневий.
Депутат Юлія Дацюк попросила надати до засідання сесії, довідкову інформацію по тим особам в честь яких перейменують іменні вулиці.
Зрештою комісія підтримала проект рішення та прийнято рішення про винесення даного проекту рішення на 48 пленарну сесію Луцької міськради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити