image
 |  7 25 Вересня 2018 | 05:44

У Луцьку покарали чоловіка, який підкидав сміття сусідам

У Луцьку на вулиці Ковельській муніципали піймали на гарячому чоловіка, який вивозив гілля з власного двору на територію загального користування.
Про це інспекторів повідомили сусіди чоловіка, ідеться у повідомленні Департаменту муніципальної варти у Фейсбуці.
"Чоловік вважав, що простіше вивезти сміття до сусідських будинків.
Муніципали склали на порушника адміністративний протокол за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, і тепер йому доведеться сплатити штраф", - розповіли у муніципальній варті.

У Луцьку піймали чоловіка, який підкидав сусідам сміття. ФОТО
 Довідково:



Стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів
Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів -
тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянка розповіла правду про заробітки в Польщі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити