image
 |  2 23 Жовтня 2018 | 08:07

У Луцьку проект кращого облаштування території навколо замку визначатимуть на конкурсі

У Луцьку відбудеться конкурс щодо облаштування території навколо Луцького замку, участь в якому можуть взяти лучани.
Про це під час оперативної наради у Луцькій міськраді повідомив начальник управління містобудування та архітектури Веньямін Туз.
"Конкурс щодо кращого облаштування території навколо Луцького замку триває. Наразі у ньому взяли участь 5 учасників. Тож 22 жовтня представлені ними роботи виставили на обговорення громадськості в Галереї мистецтв. Протягом двох тижнів 5 конкурсних проектів стануть доступними для огляду та обговорення громадськістю нашого міста. За цей час усі охочі матимуть змогу висловити свої зауваження та пропозиції щодо виставлених робіт. У листопаді відбудеться засідання конкурсного жюрі, яке визначить переможців", - розповів Веньямін Туз.

Водночас секретар міської ради Григорій Пустовіт закликав журналістів не сіяти паніку.
"Проект ще не затверджений. У нас є комісія, в яку входять архітектори, представники громадськості. Вона визначатиме найкращі проекти. Але якщо у проекті будуть зауваження, то він втілюватися не буде. Не треба зараз піднімати паніку і казати, що от все вже вирішене. Зараз не існує однозначно правильного проекту. Над кожним з них треба працювати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що буде на місці Старого ринку у Луцьку? (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити