image
 |  0 21 Травня 2018 | 12:02

У Луцьку відбиратимуть виконавців на легендарну «Червону руту»

9 червня 2018 року в Палаці культури міста Луцька відбудеться  Волинський обласний відбірковий конкурс ХVІ Всеукраїнського фестивалю «Червона рута».
Про це «ВолиньUA» повідомили організатори.
Мета відбіркових конкурсів – залучити українську молодь до формування патріотичної свідомості засобами української масової музики, здійснити цілеспрямований пошук молодих обдарованих виконавців по всій Україні, зокрема в глибинці, відкрити нові імена і вивести їх на велику сцену.
На відміну від інших, «Червона рута» залишається єдиним некомерційним фестивалем, який цілеспрямовано підтримує саме молодих ще невідомих українських виконавців. Участь у конкурсах “Червоної рути” не потребує від учасників жодних вступних внесків. Вхід для глядачів є вільним.
Відбіркові конкурси пройдуть у шести найпопулярніших музичних жанрах: популярної, сучасної танцювальної, рок, акустичної, іншої музики та українського автентичного фольклору де будуть визначені переможці, які представлятимуть ВОЛИНЬ на фінальних змаганнях восени 2019 р в місті Чернівці, де й народився 30 років тому Фестиваль.
0

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити