image
 |  14 20 Червня 2018 | 08:56

У Луцьку постійно піднімають тарифи на проїзд без підвищення якості перевезень, – Михайло Щур

У Луцьку склалася згубна практика постійно підвищувати вартість пасажирських перевезень і повністю ігнорувати їх якість.
Про це під час засідання виконкому Луцької міськради заявив член виконкому Михайло Щур, - інформує «ВолиньUA»
Свободівець звернув увагу на те, що ріст тарифі у місті перетворили у панацею від всіх хвороб міського транспорту.
«Останнім часом у Луцьку вже двічі піднімали вартість проїзду на маршрутках. Але чи після того покращилася якість пасажирських перевезень у місті? Ні. Навпаки, ми чуємо безліч нарікань на роботу маршруток. Хамська поведінка водіїв, недотримання графіку руху. Спроби запровадження валідатора провалились. Картка лучанина не зрозуміло коли буде впроваджена. Бо поки вона існує лише віртуально. Хто досліджував як вплине підняття вартості проїзду в тролейбусах на пасажиропотік?»

Читайте також: У Луцьку непросто знайти працівників, здатних відремонтувати тролейбус
Також Михайло Щур акцентував увагу на тому, що у Рівному на 54 тролейбуси виділяється дотація 10 млн гривень. У Луцьку ж на 42 тролейбуси - 11 мільйонів гривень.
«Це треба вивчити. Нам в першу чергу потрібна якість перевезення пасажирів. А ми перетворили тариф у священний спосіб вирішення всіх проблем», - додав він.

Нагадаємо, що як ми повідомляли раніше, що для ефективної роботи комунального транспорту Луцька потрібно 100 тролейбусів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити