image
 |  2 8 Січня 2018 | 06:38

У Луцьку відбувся турнір із хокею «Золота шайба»

У змаганнях брали участь сім команд (учасники 2000 р.н. і молодші) за місцем проживання з різних мікрорайонів міста.
Про це повідомили у Луцькому міському центрі здоров'я «Спорт для всіх».
4 і 5 січня 2018 року комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради», з метою організації змістовного та активного проведення дозвілля школярів під час зимових канікул та новорічно-різдвяних свят організував і провів традиційний турнір з хокею з шайбою «Золота шайба» на базі штучної ковзанки «Снігова королева» (вул. Чорновола, 3).
Цей захід відбувся також в рамках проведення Всеукраїнських масових спортивних заходів «Спортивна зима».
Дводенні перегони відзначилися захоплюючими, цікавими в комбінаційному плані та жорсткими поєдинками за кожне очко. Більшість учасників турніру демонстрували високу майстерність та справжній бійцівський характер.
За результатами дводенної напруженої боротьби переможцями стала команда «Олімпія», друге місце – «Стріла», третє – «Білий м’яч».
По закінченні змагань директор комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» Наталія Назарук нагородила переможців та призерів дипломами та солодкими подарунками.
Організатори та учасники заходу висловлюють слова вдячності дирекції ковзанки «Снігова королева» за надану можливість проведення турніру з хокею, а також можливість після різдвяних свят дітлахам з кризових сімей та активним учасникам усіх спортивних заходів комунального закладу «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» провести активно дозвілля на льодовій арені під час безкоштовного масового катання на ковзанах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити